Barang baby

Ada mommy2 yg beli semua barang baby kat shoppe?

33 Các câu trả lời

Hehe..sm la slalu shopping kat shopee😂😂😂.... Klu dlu husben suke shopping online..skrng dua2 dh mcm addict..sbbnye xcited bli brg ank😆😆😆byk sgt yg menarik...... Nk g mall kang sush nk cri parking la..amik ms lm la.....org rmai la... Ada yg mhal la... Apa la..hahhaa..bli online trus lg senang..hehehe..nk2 ada free shipping lg la..bhahahaha😆😆😂😂😂slmt brshopping mommies2... N happy shopping mommies smua😍😉✌️

Sy 30-70, mcm baju baby sy bli kt kedai, tp brg2 lain selain baju bli shoppe, stroller, car seat sy bli kt marketplace fb, alhamdulillah rzki sy dpt bli harga 2nd hand tp brg baru x guna lg. Yg stroller tu owner dpt luckydraw, harga asl rm599,sy dpt rm120, carseat pn sbb ank owner xmo ddk dlm tu bru beli 2mggu rm200++ dia jual rm100...

shoppee murah n secured.klo sy akn make sure beli dr prefered store, baca review and bli from local store.cpt sikit dpt..n boleh collect coins n pakai voucher 👍

Skrg ni yg ade dlm cart bedung, barut, pam susu electric dan pam susu silicon je😅 yang btol susu xtahu nk beli brand ape.. Tkot puting nye xsesuai atau keras🤔

5y trước

Comotomo puting lembut😘

Sy mula2 sebelum bersalin je beli kt luar... Pas tu semua beli shopee...skg ni pun pampers2 semua beli kt shopee.. Sng... Murah

Bnyk jga beli kt shopee..tp sblm tu bc dlu review dri cust yg lain..sy beli tuala baju kt shopee..alhamdulillah kain semua ok

Beli dekat luar lagi puas hati semua tmpt pergi pilih pilih dapt tgk depan depan lagi puas hati bagi saya la 😊

Jimat Dan mudah..xperlu pening2 kepala, penatkan kaki berjalan..duduk drmh pilih..& tgu brg sampai..😁hehehe

Sy beli breast pump, diaper bag, pampers. Ok la cpt smpai. Cari seller yg org komen reliable

Ade sana beli murah.baju saja saya tkbeli.bedung selimut semua beli kt shopee murah sngt 🥰