barang baby murah?

Mommy2 boleh suggest tak kat mana nak beli barang baby yang murah2

24 Các câu trả lời

Try tgk fb qq baby shop.. Sy g sndri kedai tu.. Baju2 baby wlaupon murah tpi material kain nya ok x kn bt baby panas.. Pmpers elok beli jenama mhal skit huggies or mamypoko.. Nk elak dr trkena ruam2 nnti dh naik kita plk yg susah.. Jnama lain ok je cuma utk prmulaan sy suggest sis bli jnama tu dlu..

Ku recently scout kat baby fair dan Shopee. Kebanyakan ku beli dari shopee jer. Lebih murah. kat Baby fair ku beli benda tu bukan necessity hahah, krn cute kan lagilagi bokeh rasa & Pegang.

https://instagram.com/dna_babykids_empire?igshid=1dqa13nqxbjtw Try beli baju baby newborn kt sini. Berbaloi sgt2 harga dia kalo nak banding dgn kedai2 atau kat mall.

Sy beli kt shopee je. Klik2 tgu brg smpai. Klu beli byk free postage..kekdg ade baucer diskaun. Dan kt mydin pun murah2 gak

Brg baby yg boleh ada semua keperluan baby & harga berpatutan di Manjaku. Boleh survey & pilih harga ikut jenama.

Pada sy beli di SOGO lebih murah, sebab selalu sale. Kalau tempat lain mahal sikit, walaupun jenama yg sama.

Boleh cari online dekat shopee or lazada...huhu

Pampers dan susu tesco biasanya murah..

Tunggu baby fair..slalu sy shopping kt sne

Saya Kat SOGO KL murah dan berbaloi