Susah nak bersama (BD) #ttc

Hi ada ke yg ada masalah nak ajak suami bersama sebab sedang ttc? Dari segi timing suami ni suka sangat la penat. Sikit2 penat. Dia mmg tak high demand bab ni, tapi kita kalau tgh nak ikhtiar kena la usaha lebih. Saya pulak jadi malu asyik ajak dia, kalini saya lantakkan aje, org tanya saya, saya suruh je tanya laki saya #seriusnanya #bantusharing #pejuang_garisDua

3 Các câu trả lời

Saya tak sempat ttc tapi selalu je ajak suami 😅 saya kata nak baby kan, usaha lah cara orang nak baby. Nanti kalau period jangan frust lak. Kalau saya boleh pregnant sendiri mmg saya tak ajak main dgn awak Saya mmg jenis straightforward. Husb selalunya akur la 😂 sbb kita tembak dia dgn facts haha

1y trước

Itula tu, kadang rasa bersalah pun ada. Tp mmg nak ikhtiar kan

Try slow talk sis.. Sy ttc pon lama dekat 10 tahun..tp tu la.. Xde mslh pulak hal ni.. Try la slow talk bebaik ye

1y trước

Baik

Kena slow / deep / pillow talk dgn suami secara hikmah.

1y trước

Ok