Siapa ajak dulu?

Sorry kalau soalan 18sx...kalau korang bersama suami, siapa yang ajak dulu? Mostly husband kan? Ada ke wife yang ajak dulu? Kalau husband ajak dulu...jadi isu ke? Aku kawin nak masuk 7 tahun. Bab bersama ni memang husband la ajak dulu, tapi aku on je. Yang jadi isu bila dia persoal dia je yang selalu ajak, aku tak pernah ajak dulu. Aku pun rasa "kenapa benda ni nak persoal?" Bukannya aku tak bagi...dia nak aku bagi je cuma tak mengajak dulu Bagi sepatah dua kata korang...penat la aku

1 Trả lời

I tak tahu marriage life you macam mana. But my marriage life, we both sama2 ajak. Sama2 feeling wanted 🤭 You duduk la bincang dengan suami you. Tanya kenapa dia rasa macam tu?Kita mesti ada some things yang kita expect from our partner kan. So kena bincang and sama2 jadi yang terbaik untuk each other. Dah 7 tahun kahwin should be dah develop maturity in communication.