jantina baby

ada buat scan gender haritu masa 24w sekarang dah 26w tapi memang nampak apam yang mengatakan girl baby saya ni . 24w tu memabg dah nampak ke jantina dia? tapi betul2 nampak tu celah kangkang baby . saya nak beli baju pink and nak pakaikan baby lepas labour room tapi ragu2 mohon penjelasan ?#babyfirst #Nanya #1stpregnnt #mommybuntu

jantina baby
19 Các câu trả lời

sya scan 24weeks pon doc privateckp mcm girl,,sya bli bju bby cmpur2,,,girl ada sikit selebihny putih.....sya dh 2orng hero....ni preggy no3....doc ckp girl....