jantina baby

ada buat scan gender haritu masa 24w sekarang dah 26w tapi memang nampak apam yang mengatakan girl baby saya ni . 24w tu memabg dah nampak ke jantina dia? tapi betul2 nampak tu celah kangkang baby . saya nak beli baju pink and nak pakaikan baby lepas labour room tapi ragu2 mohon penjelasan ?#babyfirst #Nanya #1stpregnnt #mommybuntu

jantina baby
19 Các câu trả lời

Masa saya pun saya scan within this weeks and baby keluar ikut apa yg discan 😊 Alhamdulillah. Beli putih jelah nanti tambah2 je hehe

klau sis masih ragu2 sis beli jee colour random.. putih contohnyaa

Sis scan 5D ultrasound dh bley nmpk jantina..

ye sama saya. 24w memang dah nmpk gender..

betul la kot. bestnyaaa dpt bby girl 💕

insyaAllah betu girl aamin..😊

Seeloknya beli unisex snang

klu ragu beli bju unisex..

chye miao yuan