Tlg lah bg sedas dua kata² wahai ibu²...

Abg boroi nii nk isteri layan dia tiru cara pelacur katanya..😂😂

Tlg lah bg sedas dua kata² wahai ibu²...
32 Các câu trả lời

kalau dia nk wife dia cntik.bergaya dan mmg deboom..dia kena usahakan sebulan bg belanja rm2k n above... maintenance byk nk kena jg nk bg cntik..nk g spa nk kulit gebu gebas..nk buat meni pedi tuk cntikkn kuku..kena sediakan maid dkt rumah isteri nk kena sntiasa cntik dan seksi dan tak penat nk uruskan mcm2.. jgn sembang kari je lebih..tp bg duit blnja tuk wife situlah duit nk beli sayur situla nk beli seluar dlm husben..nk beli brg dapur lain..mana wife nk bli brg tuk kecntikkn..nk2 kalau bg rm100 je😅..pastu maid kena ada 2 satu tuk masak 1 tuk jg anak..kang bz jg anak msk pe smua penat nnti..kalau dia demand pmpn lg demand..nk kena jg luar dlm ingt xpyh pakai modal smua tu modal....aish..pastu da important things dia kena juga jg bdn.. kena perut tu flat atau ada 6 pax xblh boroi de..ni taste tinggi sembang kencng tp diri sndri xtw cmne🤣.apola lelaki cmni ek..ke slalu makan luar ni..tu komen cnggitu..Allahu..

Alahai isteri tu bersusah payah bertarung nyawa lahirkan zuriat dia juga, urus hal rumah lagi, urus laki sendiri lagi, belum masuk hal2 lain. Mcm mne nk terurus kalau laki sendiri duk goyang kaki bg semua tanggungjawab sepatutnya pikul bersama jadi sorang2. Isteri disama taraf dgn pelacur, hina isteri pulak tu. Lelaki berfikiran mcm ni masih jauh lagi nak pegang tanggungjawab sebagai ketua keluarga. Silap didik, neraka lah jawabnya. Jgn dibuat main azab Allah. Cepat2 lah mntk maaf dgn isteri kalau dah ckp mcm ni. Hargai lah isteri, sila beri kerjasama dlm rumahtangga. Baru lah dpt Syurga bersama. Haa gitu

Amboi amboi.. Byk cantik ko punya requirement. Byk isteri lps kahwin jadi mcm ni pun sbb suami lah. Cuba ko tgk zaman bercinta bini ko tu lawa sbb bapak dia jaga elok. Lps dpt kat tgn ko. Ko jg mcm taik ayam. X nak tlg bini dlm uruskan hal anak dan rumah. Bini x cukup masa nak lawa2 semua. Duit ko berkira nak bagi lau dia nk beli baju dan sbgnya. Mcm lah si suami tu hensem mcm shah rukh khan. Berak tak flush. Perut boroi. Angkat ketiak bau tongkang pecah. Amboi pandai pulak nak letal kriteria ya. Jaga lu bini ko tu elok2. Nanti dpt bini lawa. Tau komplain je.

sebenarnya Abang ni X belajar agama..mgkin masa kelas kafa dia ponteng.. dalam Islam,suami 90% lakukan hal rumah tangga.lagi 10% tu isteri punya dimana perlu lahirkan zuriat(jika ada) dan besarkan zuriat sehingga 2 tahun..itu sahaja..jgn kata pelacur,bidadari Pon boleh jadi.sbb sempat mereka berhias,wangi,nk tetrk tegap ke,bontot pejal ke..kuku ada warna..sempat jaga badan excercise..ni tak,awak dari bngun pagi Smpai balik Keja..semua atas bini.pastu mintak mcm2..kalau MCM ni perangai Abang...baik Abg Oder kat shopee pelacur tu..#geram plak kita 🙄

pelacur tu mmg keje dia melawa sbb nak kikis duit jangan miang. isteri ko, dia nk keje pun ko x bg. lepas itu nafkah rm500, tu pun termasuk brg dapur dgn keperluan anak2 so berapa sen tinggal dia nak beli barang penjagaan diri. baru bini tggal nk mandi shampu rambut pun ko bebel anak melalak, lg berbual hareyyy... ngko kalau perempuan pun boleh ckaplah . yg jd suami pun x semegah duk kt rumah, dgn serabai mambai dia, ada hati nak komen lebih

Lol. Yg dia tu perut boroi, gemok, berkutil, berdengkur mcm nak pecah rumah, time tido kentut mcm nak meletup rumah, sendawa busuk pastu pendek. Ada hati nak kutuk bini. Padahal mula2 kenal dulu bini cantik terurus, kurus. Sekali dah kawin dgn dia bini dah mcm orang gila tepi jalan. Serabai gemuk, mcm mak lampir gara2 malas nak tolong bini. Semua keje rumah harap bini yg buat . Keje dia tido je memanjang kt rumah. H J! 🫢

klau die nk wife perfect..Suh die perfect kan diri jgk..jg badan mcm fattah Amin..muka berjambang mcm aeril zafrel..mulut jgn bau like longkang..layan wife romantic mcm kapop..tu baru adil n sesuai bertemu buku ngan ruas.klau wife je kena perfect tp laki badan cam sumo..anda rasa...issshhh begitu shulittt..

4t trước

hahahaha..

kalau dia nak bini macam pelacur suruh kawin dengan pelacur. tengok mana perginya. bini kusut pun tak sempat berdandan asyik nak layan kerja rumah layan anak dengan tekak dia je. dahla gemok. mesti kerja nak mengarah bini je kat rumah tak reti nak tolong. acah2 jutawan duduk goyang kaki perah keringat bini sampai bini jadi macam kain buruk.

4t trước

syetujuh shangat²!!😆😆😆

bodoh. pelacur tak perlu memasak, mengemas, bersalin or jaga anak. cuba klau pelacur pon perlu bt keja mcm org rumah? ko rasa dia boleh simpan singa dia lelama? ko yg patut berubah bg, bantu isteri ringan2 kan tulang. jgn kan pelacur, bidadari pon dia boleh jd.

😅 Ewah2... Elakkan lah lelaki (yg dia kata Tok imam tu) macam ni sebab tak solat jemaah kat masjid bila nampak Hajjah kalsom dia macam yg disenaraikan lelaki tu. Sembang lebih... Belanja isteri untuk yg dia senaraikan tu ada ke tak? 😏🙄