Wahai Suami, Berilah Si Isteri 'Me-Time' Untuk Hilang Stress

Hello Semua! Isteri bukan sahaja uruskan anak, uruskan rumah tangga pun dia juga. Dari sekecil-kecil benda. Penat, stress semua ada! Jadi apa cara nak hilangkan stress isteri ni? Jom ketahui di sini: https://my.theasianparent.com/cara-hilangkan-stress-isteri/web-view

2 Các câu trả lời

rasanya xdpt kot 'Me-Time'. sy xyakin suami boleh handle anak² n uruskan rumah tangga dlm 1 masa. sy yakin dia boleh bantu sy dlm semua urusan tu tapi untuk dia seorang buat semua tu, sy mmg xyakin. sebab tu kalau ada kelapangan dia akan bawa sy pergi bercuti atau berjalan. bagi sy itu sudah memadai. yg penting saling bekerjasama dan tolak ansur dlm urusan rumah tangga ni. 😊😊

ya btul ni😊