risau

Aasalamualaikum haii mamy2 semua.. Sy nk tnya tdi sy ada kluar darah tpi x bnyak..perluka sy pergi hspital.. First pregnant 7w3d

2 Các câu trả lời

jika sis mengndg . xkesah la ap jenis drh yg trun dri kemaluan sikit atau bnyk lebih baik prgi check shje sis . sy dlu mse appoinment ank prtama sy doc tnye ps sy . ap awk perlu buat klau awk rse awk mengalami pendrhn atau pon kelua cecair seprti cairan lender cmpo drh . sy jwb la trus prgi ke hos . dn doc tu pon ckp pd sy awk yg prtama kali preggy pon tau bnd tu bhye btol x ? ni dh mengndg ank ke 6 . air ketumban boco dy xprgi hos . dy hnye bgtau kt Kk je mse appoinment . 😂

Nurse ad cakap.. Klu darah sebesar duit 50 sen pun... Better g hospital check..

5y trước

Owhh ok2 tq sis..