lari tajuk..

hy sis2 smua,nk tya...sy dh 12week 3hari...tpi mlm tdi,sy adew keluar darah tpi sy xsakit...bahaya x untk kandungan sy??spe2 adew pengalam x??

8 Các câu trả lời

Apapun sis kena jaga tauu kandungan sis...sis blh cuba Nufiya untuk bantu sis dri masalah mcm ni..kesian baby tauu.Nufiya sgt2 membantu kpd ibu2 yg bermasalah mcm kita..dr awal2 kandungan laaa kita kena jaga dia sebaik mungkin.. sis cuba Organic Milkbooster ni dr produk Nufiyaa...ramai dah sis yg cuba ni rata2 sngt berpuas hati...klu sis nk cuba pm sy 0189293507 k..bukan apa kita ibu sesama ibu kena bantu ibu yg bermasalah...

4y trước

makan je ubat yg kk bg , tu pun da ok..cer tgk che puan johor tu, masa peknen pun die just mkn ubat kk bg je😬

setakat nk share pengalaman boleh sis, tp jgn pulak ambik pengalaman org dan ckp kt diri sendiri oo ok,xde ape,, kene pergi hospital, jumpa doktor, apa2 bleeding sakit ke x sakit kene rujuk doktor, sbb badan kita x sama☺️

Spotting ke bleeding sis? Sy hari tu ada spotting. Cepat2 pergi klinik. Dr cek bawah siap buat paps smear. Alhamdulillah takde apa. Dr kata ada luka sikit kat cervix. Tapi kalau bleeding, cepat2 pergi hospital ye.

sye dlu pernah 3 hri berturut kluar darah sikit je ..tp x sakit ape pon ..jmpe doktor hospital , dorg ckp normal je & bby smua okey ..mybe sbb sye first prgnent , so dinding rahim kite bru nak kuat

Better terus refer hospital..pengalaman sy 2x gugur mmg keluar darah..mula2 ckit.. esknya makin byk..time darah keluar xpenah rasa sakit

Klu ada bleeding kena segera ke hospital

Better refer dgn doc

Better g hospital..