mual

6week tp xslera nk mkn nsi Mee roti sume xkne kt tekak... mmy2 Tau x mkanan ap yg sesuai mkn nk hilang rse loya.. lg Stu hritu scan ad cyst 2cm...dctr kte bole kcut.. dctr xbgtau plak mkanan ap yg xbole mkn...tp tgok google aym dging soya xbole..

5 Các câu trả lời

sama mcm sy,awal2 pregnant, pegi scan doktor ckp ade cyst ,tp kecik je...pastu skrg ni sy pun xtau cyst tu ade lg x, asyik lupe nk tny doktor tiap2 kali scan, doktor pun xde ckp ape,kire ok la kot...ayam daging sy mkn je,tp soya sy x mnum, org ckp x elok...menjauhkan diri je la...huhu

Sy masa awal detect preggy pon doc kata ada cyst. Tp katanya xmerbahaya. Dan mostly pregnt women detect cyst masa early pregnancy. Lama2 dia kecut sendri. If makin membesar atau sakit tu baru kita kena risau. N sy punya cyst mmng hilang pon bila bby mkin besar

5y trước

Thank you sis sbb jwpkn... Tp sis mkn x aym ke dging mse tu

Try banyakkan syur ngn buah²... Dr x makan langsung.. sian baby nnt..

5y trước

Biskot ke😋

Saya makan oat saja sis utk isi perut.

Mkn kurma n delima