Sakit kuat

38minggu 1hari.pagi tadi dalam pukul 2:50 perut dah rase mengeras dan sakit.Lepastu rasa nak buang air besar.lepas membuang sakit lagi.ingatkan perut masuk angin sebab lapar.pegilah korek biskut.haha.tapi perut makin sakit.dekat sejam tahan masih sakit.dan makin sakit.sakit dia mmg xleh bawak bincang.pukul4 terus gerak hospital dan check belum ade bukaan pun.ermmm dan sampai sekarang sakit dah hilang.sakit mengeras je kadang2..aduduuu main2 sakitnye ye?kalau xde ape minggu depan boleh balik.ade yg pernah mcm sy tak?boleh share pengalaman same2

Sakit kuat
1 Trả lời

Sy macam sis jugak. Masa 38 minggu 4 hari. Cuma sy sakit makin kerap, g cek bukaan 2cm baru. Sy igt lama lagi laa. Cek tu subuh. Dr kata ptg atau malam keluar laa ni. Eh eh 7.30 tu beranak dah sy sis. Sejam je sbb cek 2cm tu 6.30 pg 😂 mmg gtu rasa dia sis. Sy pun mula2 g tandas igt nk buang air besar. Pastu jadi sakit makin kerap xsedap hati kita. Pastu turun darah. Tu yg terus g hspital

5y trước

Yeke.senang nye sis.alhamdulillah.sy dok hospital 1malam je.bukaan pun tak progress.pastu dah boleh balik.huhu