4 Weeks Pregnant

Salam Kawan2 Ada tak sesiapa yang mengalami situasi seperti di bawah. 1. Rasa perut mengeras seperti mahu datang haid. 2. Rasa sakit di bawah perut 3. Rasa sakit pada kaki dan tangan seperti ditarik sejuk. 4. Perut masuk angin sehingga susah untuk membuang angin.

3 Các câu trả lời

Samaaaa! Sebijik sangat dari 1 sampai 4 tu tapi saya tak pasti yang saya pregnant ke tak. Belum check :(

Tengah alami semua ni…. Tpi period lgi 2 hari… confuse nak period or pregnant…. Wish me luck….

hai sis...sy pun alami macam sis...sy dah delay period 4 hari tapi upt -ve..

5y trước

terima kasih sis...