Upt positif tapi scan tak nampak kantung

24.4 Sy test upt kt RUMah 2x. Naik samar2 2 line. Terus Sy ke klinik swasta utk cek and scan . Tapi bila scan tak nampak kantung . Doc test HCG skli lg.. tetap naik double line. Sy kdg2 je rasa mual..xkuat. kdg2 pening.. tp kejap2 je.. mslh skrg Sy tkthu Sy preg btl ke x? Nk g scan tapi kena tnggu 2 mnggu lg. Lamaaa.. hati rasa rimas . Kepala serabut sbb xtau bby ada x. Blh tlg x ? Kalau g scan balik hrni rasa2 blh nmpk x

Upt positif tapi scan tak nampak kantung
53 Các câu trả lời

Masih awal lagi sis. dia mmg sama ada nampak atau X kantung tu. sbb tu doc suruh dtg lagi 2 mggu utk cek. nanti2 akan nampaklah kantung & janin. InsyaAllah. Doa yg baik2, jgn byk fikir. Buat masa sekarang sis elakkan dulu buat kerja berat2. Amalkan makan vit c & folic acid. Sebagai ibu, sis mesti yakin Ada baby dlm perut& doakan dia sihat2 je 🫂