Upt positif tapi scan tak nampak kantung

24.4 Sy test upt kt RUMah 2x. Naik samar2 2 line. Terus Sy ke klinik swasta utk cek and scan . Tapi bila scan tak nampak kantung . Doc test HCG skli lg.. tetap naik double line. Sy kdg2 je rasa mual..xkuat. kdg2 pening.. tp kejap2 je.. mslh skrg Sy tkthu Sy preg btl ke x? Nk g scan tapi kena tnggu 2 mnggu lg. Lamaaa.. hati rasa rimas . Kepala serabut sbb xtau bby ada x. Blh tlg x ? Kalau g scan balik hrni rasa2 blh nmpk x

Upt positif tapi scan tak nampak kantung
53 Các câu trả lời

sis tggu je lagi 2minggu sblum ni sy scan 5w mmng xnpk pape lagi cuma rahim menebal shje dan 6w scan bru npk kantung 7w baru napk baby dan heartbeat sekali...insyallah sis da pregnant tu cuma masih awal lagi ...sis jngn bnyk fikir sngt kena tenang jee faham sy dulu pon mcm tu risau bila xnpk tpy kalau kita lagi fikirkan ikutkan sngt hati nanti lagi bhye jejaskn kandungan...take care sis