Upt positif tapi scan tak nampak kantung

24.4 Sy test upt kt RUMah 2x. Naik samar2 2 line. Terus Sy ke klinik swasta utk cek and scan . Tapi bila scan tak nampak kantung . Doc test HCG skli lg.. tetap naik double line. Sy kdg2 je rasa mual..xkuat. kdg2 pening.. tp kejap2 je.. mslh skrg Sy tkthu Sy preg btl ke x? Nk g scan tapi kena tnggu 2 mnggu lg. Lamaaa.. hati rasa rimas . Kepala serabut sbb xtau bby ada x. Blh tlg x ? Kalau g scan balik hrni rasa2 blh nmpk x

Upt positif tapi scan tak nampak kantung
53 Các câu trả lời

Alhmdulillah kalau dh naik double line makna betul sis mengandung tu cuma nak scan kandungan masih awal lagi. Mungkin baru 5/6 minggu. Sis sabar dulu tunggu lagi 2 minggu ye. Selagi takde pendarahan atau sakit perut yg teruk insyaallah kandungan sis baik2 je. Saya doakan urusan sis dan kandungan sihat aaaminn.

3t trước

Btul jngn terlalu bnyk fikir sbb tu pon boleh mmpengaruhi hormon kita jdi xstabil.. Keep rest N mkn bnde yg baik2.. Vitamin jngn lpe bnykkn berdoa spaya smuanya baik2 je insyaallah