Baby 21days

21hari tpi kuning still tinggi .ap nk buat yew mommy .. Baby menyusu full bf n mnyusu kerap n bnyk . Berak pon 3/4 kali sehari .. Ap lagi yg boleh sy bt yew . Kesian tngok kene amik darah kt tangan 😢

2 Các câu trả lời

sabarny sis,anak Saya pun macamtuu prolog jaundise.Alhamdulillah lepas ambik darah kat tangan,result keluar semua okay n bacaan bby pun da turun cumanya memang kena terus bagi susubadan.Doc cakap nanti lelama Kuning tuu akan hilang sendiri..

insyallah doa baik2