Iberet vs Sangobion

Yang mana lagi elok utk naik hb?

17 Các câu trả lời

Sy makan iberet muntah teruk jugak😂 Tapi kwn sy makan okay jee, so tak semua org boleh telan. Sy sesuai dgn obimin je tapi dr kata dos obimin rendah sgt utk sy so sy terpaksa jugak telan zincofer kk tu 😂

Mntk pendpt doc..sbb ada org sangobion trlmpau kuat, tkut effct pape pda baby.. iberet tu mcm sya mmg xberhsil..hb lg trun.. jd doc sya mntk sya injection cosmofer (8hari) je, itu jln trakhr lpas mkn ubt xbrhsil.

5y trước

Ohh yke. Okk baikk baikk thankyouu

Sy pn de masalah kurang hb masa mengandung....mkn pil yg doktor bg pn masih sama xnaik² hb sy...iktiar cara lain lh br naik sikit hb tp pil yg doktor bg tue still mkn jgk..yg penting jaga permakanan...😘

5y trước

Ooo ykee. Betul tu. Pemakanan la paling susah nk jaga drpd jaga hb sbnrnya 🤣 terima kasih 🤗🤗

sy mkn zincofer elok hb 12... iberet pun oke.. cume klau sy mkn jd kerap membuang 4,5x sehari, die xcirit tp berak kerap , sy yg xlarat nk ke toilet bnyk kli smpai sakit2 bdan😂

5y trước

Ohh mcm tu pulak yek 😂😂 baik baikk hahaha

Saya hnya serasi zincoffer je. Yg lain semua xbjaya nk naii n kekalkan hb. Apa2 pun tanya doctor dulu. Xbole sendiri2 pandai tukar.

5y trước

Betul juga tu. Setakat ni nurse suruh makan iberet sbb lg tggi iron dan kebetulan saya lebih serasi dgn iberet berbanding zincofer. Terima kasih 🤗🤗

Iberet ok jga klw sist ngam laa.. Sbb sy mkn iberet skrng hb mkin naik.. Dr 10.0 ke 12 thn skrng dh 14

5y trước

Mst wlcm😊 shring is caring 😁

Sy setakat ni obimin je paling ok... Dari mula sy bukak buku smpi skrg da 16mgu ok.. Hb cntik 13.8

5y trước

Ohh yeke. Satu jenis tu jela ye kne makan. Okok thankyou for sharing ❤️❤️

Sy mkn iberet.. Tp klw sist mkn tu.. Still mntah2.. Better tukar gix g klinik.

5y trước

Ohh yke. Sy pn makan iberet. Makan zincoffer loya2. Cuba saja nk thu sangobion lg elok atau sama je dua tu??

Tengok mane yg sesuai la mommy...klu mkn iberet ok, teruskn jela...

5y trước

Ohh ykee. Ikut keserasian ubat jugak la yee. Baikkk terima kasih yaaa

Iberet sis . Tp kalau sangbion okay dkt sis pun bole .

5y trước

Samasama 😘