HB low minor thalasemia

Saya HB low sebab pembawa thalasemia. Setakat ni makan ubat tambah darah zincofer dan iberet dua dua HB makin turun. Sekarang tengah cuba makan sangobion. Ibu ibu ada pengalaman naikkan HB dengan sangobion? Sekarang baby saya 23 minggu dengan HB 9.1. #firstbaby #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

𝘮𝘯𝘮 𝘫𝘶𝘴 𝘥𝘦𝘭𝘪𝘮𝘢 𝘱𝘰𝘯 𝘣𝘰𝘭𝘩 𝘫𝘶𝘨𝘬.𝘮𝘢𝘬𝘢𝘯 𝘬𝘦𝘳𝘢𝘯𝘨,𝘩𝘢𝘵𝘪 𝘢𝘺𝘢𝘮,𝘴𝘺𝘶𝘳 𝘣𝘢𝘺𝘢𝘮 𝘮𝘦𝘳𝘢𝘩,𝘣𝘶𝘢𝘩 𝘱𝘪𝘴𝘢𝘯𝘨,𝘬𝘶𝘳𝘮𝘢,𝘬𝘪𝘴𝘮𝘪𝘴.

Hi dear. Pendapat I, ubat ni depends orang juga. Plus tengah pregnant kan, memang kena try & error. You boleh je try makan dulu sangobion, and also jaga pemakanan. Any enquiry, boleh consult with your doc & nurse. 💪🏻