Hi mommies. nk tny iberet vs maltofer mana lebih baik utk maintainkan hb 12+

6 Các câu trả lời

Saya iberet dari 1st preggy and noq 2nd preggy pun sama . Saya makan iberet minum dengan limau kosong suam atau sunquick suam . Hb maintain 13 -15 . Nurse siap puji lagi . Nurse suruh kekalkan hb sampai bersalin .

Boleh cuba Nutrifer dah include (folic acid,iron,zinc). Saya hb awal kandungan 10.0 (13weeks), sekarang maintain 12.4 (22weeks)

2y trước

Boleh dapatkan advice dari Dr sis dulu samada sesuai atau tak. Kebiasaannya makan awal² pagi sewaktu perut kosong, gap satu jam sebelum breakfast. Nutrifer ni cepat betul boleh naikkan hb, sangat membantu.

iberet sis..minum dgn air oren pon dh ok..

iberet .mkn sblum tdo

try and error

Saya iberet