Tak Percaya Mengandung

Ya, saya mcm tak percaya mengandung anak kedua sbb tiada alahan, muntah, pening. Bila scan mmg ada. Anak pertama dulu teruk sgt. Anak lelaki? Mungkinkah kali ni anak perempuan? ?

10 Các câu trả lời

Kita terbalik sis tapi msh ada persamaan😂 Anak pertama saya dulu perempuan, sy pun xpercaya mengandung sbb tiada alahan, muntah atau pening. Anak kedua skrg alahan sngt teruk even dh trimester kedua skrg, msh lg muntah2 dan pening kepala. Tp xtahu lelaki atau perempuan, blm scan jantina sbb msh 17minggu..

5y trước

Anak kedua ni sy baru buat detailed scan.. doktor kata anak perempuan tp xconfirm.. btw pngalaman prgnnt dulu dgn skrg bebeza nauuu tp jntina sama plak? haha waullahualam

Saya mengandung ank 1,2,3 mmg xde alah ape.loya ke pening ke xde semua..mcm xcaya mengandung..123 boy..no.4 ngndung loya2.mkn manis2 je.suka mkn buah.suka sayur.klua2 baby boy juga

5y trước

Alhamdulillah semua normal..sejam je dduk dlm labourroom setel semua

Saya anak pertama langsung xde alahan(boy). Sekarang preganant yg kedua memang kena alahan teruk.belum tau jantina sbb msih baru lg.apa2 pn harap baby sihat je

Saya anak sulung boy, no.2 girl. 2,2 mengandung xde alahan. Skrg mengandung pun xada alahan. X tahu lagi jantina anak no.3 ni.

Alhamdulillah dipermudahkan mengandung kali ni. Org kata setiap prgnnt beza2 experience. Apa2 pn tahniah. 🤗

5y trước

Terima kasih🥰

Saya lelaki ke perempuan sama je alahan teruk.. heheh tp x apa la semua tu kenangan terindah

5y trước

Betul tp tulah.. Lamanya nak tunggu tarikh matang utk tahu jantina

Ank sulung alahan truk la jgk smpai xlalu nk mkn. Ni ank second xthu la alahan ape plk😂

Ya sebab biasa ibu lain Di dunia...

Best nyeeeee

Tahniah sis..

5y trước

Terima kasih, sy da 4 bulan lebih tp x rasa apa2.