Scan baby perempuan atau lelaki

Assalam ibu2 semua sye nk tnye sye baru scan baby 24weeks dr kata perempuan agak2 blh percaya ke ye sbb sye sblom ni 2 boy jdi takot nk percya sbb x pnh dpt perempuan #ingintahu #pleasehelp #babyketiga

Scan baby perempuan atau lelaki
9 Các câu trả lời

Sama macam saya sis , doc kata girl jugak sebab nampak 3 line . Banyak kali jugak saya tanya dia , dia kata confirm . Tapi saya pun takut jugak nak berharap sebab takut kena scam . Saya pun dah ada dua boys . Harap harap betulla dapat gegirl 🤣

2y trước

Aamiin hehe

sy pon doc kata bby girl scan masa 21 minggu, tapi klau dpt boy pon sy okey je.. ni ank no 3, no 1 girl dan no 2 boy.. klau boy nmpk kantung tetis dan penis dia

2y trước

Kalau dpt baby girl mmg sye nk sgt sbb da 2 boy jdi takot plk nk mengharap sgt😅

sy scan mcmni dktr ckp girl jgak..x pnah tgk yg girl..😂biase nmpk pistol.dah ad twin boy 8th. harap girl plak secnd ni.🥰 btw ni gmbr 22w.

Saya pun dh 3x scan doc ckp girl.. setiap kali cek je dia kepit.. frust jee hehe sama lah kalini mcm berharap jgk nk girl sbb dh ada 2 boy😄

2y trước

Tulaa smoga kluarnya nanti pun rezeki dpt girl🤲🏻 Aamiin.. Tq😍

sy buat detail scan nampak mcm ni jgk..sono ckp girl..hopefully betul la sbb anak first boy..2nd harap girl

2y trước

masa sy buat tu 21w3d.. masa anak sulung buat detail scan jgk nampak la pistol tu terpacak 😄 yg ni tak nampak hopefully betul la girl..

awk nak tnye berat baby skrg brpe mse scan tu . sbb baby sy mcm kecik dktr kata huhuhu

2y trước

Dr kata angaran 700g ke 800g

sama saya pon scan baby girl..da ada 2 boy...tp sy buat details scan baru nmpak

2y trước

Nampk girl ye sis

kita sma..tp sya 3kali gagal nk cek jantina bby

2y trước

hri itu scan 25w dr kta anak sya permalu sgt haha dr kta girl...sya dh beli serba pink dh haha hrp2 kuar girl

x buat details scan?

2y trước

Enth mcm xde xpi dr tgok dari semua sisi dy ckp mmg nmpk girl 😅