Saya hamil 38mnggu due 7/4/2023

X sabar nak beranak, tapi takutttt, ada tanda2 seperti perut asyik mngeras, keluar lendir mucus plug dgn time kencing keluar darah sekali ja lps tu xada da, tpi x sakit perut sngat bole tahan lagi. x p hspital lagi sbb takut d cucuk semua tu , lagipun tengok bby masi gerak sperti biasa, tengah tunggu contraction kuat n pecah ketuban la bru nak p hasptal, ok x gitu? #firstbaby

17 Các câu trả lời

Samalah due 9/4 tp takda tanda2 bersalin..sakit pun takda..harapnya minggu depan dia nak keluar lah

2y trước

sy 10/4 . risau sgt tkada tanda tanda lagi