Hi nk tanya ni mucus plug ke ?

Hi . Td bngun tido tiba2 keluar lendir seketul ni sekali dengan air sikit . Tp xada darah . Ni mucus plug ke ? Lepas keluar ni ada keluar darah campur lendir . Contraction dh start . Tp air ketuban belum keluar . Saya 39 week 2 hari

Hi nk tanya ni mucus plug ke ?
1 Trả lời

Iya. Kalau dah kerap contraction terus ke pac ya sis check ctg & bukaan, tak perlu tunggu air ketuban pecah. Saya dulu bersalin air ketuban tak pecah pun tp ada bloodshow & sakit contraction takleh bawak bincang