Saya hamil 38mnggu due 7/4/2023

X sabar nak beranak, tapi takutttt, ada tanda2 seperti perut asyik mngeras, keluar lendir mucus plug dgn time kencing keluar darah sekali ja lps tu xada da, tpi x sakit perut sngat bole tahan lagi. x p hspital lagi sbb takut d cucuk semua tu , lagipun tengok bby masi gerak sperti biasa, tengah tunggu contraction kuat n pecah ketuban la bru nak p hasptal, ok x gitu? #firstbaby

17 Các câu trả lời

kalau contraction semakin kerap contoh 10 minit sekali boleh terus pergi hospital

1y trước

contration kuat tu cramp mcm kite senggugut tu ke? sy due 5/4 tp skng ade ase skit2 pinggng..cramp perut kejap2..tp blh tahan lg..bby pn kejap2 mngeras..lendir@darah xde

Tak lama lagi. Nnti share lah pengalaman sis. Kite sma2 1st mom☺️

1y trước

Ya inshaallah sis sharee 😊

sy due 8.4 , takde turun tanda tp perut kerap mengeras

saya due 21.4.23 takott jugakk nii 😅😅😅

sama dengan due date saya

]