32 minggu tapi Mucus Plug /lendir berdarah dah keluar sikit..

Assalamualaikum..hye mommys...sy bru mgandung anak pertama ..skrg baru 32minggu tp mucus plug / keluar lendir yg ada darah sikit..perlu jumpa doct atau tak ye?sakit contraction x ada la lg ,rsa Brixton hicks je..bby pun aktif je lg dlm perut..normal ke mcm ni mommys? #ingintahu

3 Các câu trả lời

kalau dah keluar mucus plug, better ke hospital. kalau taknak ke hospital, pergi check kat klinik dulu. kalau ada gambar mucus plug tadi, boleh tunjuk kat doktor. pape nanti doktor refer ke hospital kalau perlu.

sis sy pun 32minggu td keluar lendir campur darah banyak sis pergi x hospital apa cerita skrg sy x pergi lg sbb baby gerak ok sakit pun x lg

kena g hospital check terus