Selalu penat

Hi any working pregnant mums yang tahu any supplement/food/vitamins yang bagus untuk tambah energy? Sy baru 24 minggu rasa macam dah drained sgt energy untuk kerja🥹

1 Trả lời

Pemeriksaan darah & urine kehamilan OK tak puan? Hb rendah ke? GDM? Atau lain2 isu?

8mo trước

GDM memang buat letih. Makanan bersumberkan Gula dan tinggi karbohidrat tu yg buat letih. Nak dapatkan supplements kena refer doktor.. Kena diet betul2, insya Allah OK. Lebihkan sumber protein dan lemak sihat dlm pemakanan. Buat senaman jugak. Brisk walking pun memadai.