Apa yang perlu sy lakukan?

Lately,sy terasa sgt penat..🥹 Ada suggestion x makanan untuk boost energy? Sy baru 5w

2 Các câu trả lời

tabah ya momy. first trimester memang penat sangat, sebab baby still bergantung sepenuhnya kat kita, placenta belum siap. makan jangan catu2, make sure cukup protein, carb semua. air minum banyak. ambil vit D selalu, light exercise sesikit, inshaAllah membantu.