If given the choice, would you prefer to work from home?
Voice your Opinion
Yes
No

2465 responses

24 Replies
 profile icon
Write a reply

http://DoPartTimeJob.com/?user=1799545 Work from home on this website. I can take care of my baby because I'm working from home.

Being able to work online while taking care of my 6 and 2 yo girls is definitely a blessing for me

You can save travelling time, time to get ready and at the end of the day you feel less tired

VIP Member

Working online + full time mom, and I'm happy 🙌🏻 hihi

5y ago

what’s your work online?

yes, but can't take patient at home. 😅

Yup. Hate traveling to work

TapFluencer

Of course. I did it now.

4mo ago

@Farah Aqilah, dulu saya pengamal undang-undang. Sekarang dah berhenti kerja. Saya tak boleh fokus uruskan kerjaya sebab saya uruskan anak yg seperatiion anxiety dan tak mahu botol susu juga Fully direct breastfeeding. Anak sangat attached to me. Hired baby sitter pun, tak jalan jika ada meeting atau tugasan luar. Pernah 2 ke 3 jam menangis meraung nak susu je dgn baby sitter / dgn ayahnya. Tak tenang saya. Pernah dlm kereta dia meraung kat baby car seat, saya tengah drive. Menggigil tangan dia. Weh, trauma saya keadaan tu. Sebab, anak sepupu saya pun pernah meraung sampai menggigil hingga pengsan. So, saya berkeputusan berhenti kerja. Sekarang suri rumah, jaga anak dan Anggun Cotton Collection trusted dropshipper. :) Alhamdulillah.

yes, of course

VIP Member

yes,I wish

VIP Member

definitely i will

5y ago

http://DoPartTimeJob.com/?user=1799545 Work from home on this website. I can take care of my baby because I'm working from home.