Bila kali terakhir anda video call ibu anda?

Sempena Hari Ibu harini, Jom share sikit, bila kali terakhir anda semua video call ibu anda? Komen bawah okay 👇 Alhamdulillah min baru je video call ibu min waktu buka puasa tadi 🥰

Bila kali terakhir anda video call ibu anda?
28 Các câu trả lời

2 hri yng lpas, tnya khbar, mak kat hospital teman abang kemoterapi, dkat seminggu kt hospital, rindu mak sngat, spya abng sya cpat sembuh, back to normal, rindu family mcam dlu² kini smua dh brubah, lpas adik meninggal bebrapa tahun yng lpas, lpas tu abng sulung, 2 tahun yng lpas😭😢, tahun ni abng laki bongsu pula disahkn penyakit kemo, doktor ckp kena kuat klau tak 50/50,smoga tuhan beri dia peluang mcam dlu, sihat walafiat 🙏🙏🙏

7/12/21 ,waktu pagi.. petang nya ibu sy da pergi buat selama2ny 😢 pdhal waktu pagi itu ibu saya happy mberi tahu yg dy da sihat 😭😭😭

dlm smggu col 3kli..hehehe,pstu vc..kdang smpai mak mrah..acik col n vc...lau mil plak sy skew wssap,dok kcau dio..🤭

Takde bervdeo call cuma chatting biasa ja. Rumah dekat dekat ja, seminggu 2-3kali p rumah dia 🤗

Tadi pukul 9 malam.. Sya call emak dok ipoh. Sya duduk dekat selangor.

bole kata tiap hari vc..padahal dok 1 taman aje..hahaha

7 thun yang lepas pada mlam hari lahir sya yg ke 21😔

4ari lepas🤣🤣 esok ye terus balik umh mak

last 2017 hmmmm. dia dah takada

baru je lepas vc♥️