Ending a marriage

What could be the top 3 reasons for you to put an end to your marriage?

32 Replies

๐˜‹๐˜ฐ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ข ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ข๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ด? - ๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ด๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ง๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ ๐˜Œ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ช๐˜ญ ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด - ๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ด๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ง๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ ๐˜๐˜ข๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ, ๐˜›๐˜ธ๐˜ช๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ข๐˜ค๐˜ค๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต - ๐˜Š๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜๐˜ข๐˜ค๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ - ๐˜Ž๐˜ณ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜Š๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ด - ๐˜Š๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ค๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜บ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ข ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ข๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฎ. ๐˜Š๐˜“๐˜–๐˜œ๐˜‹๐˜Ž๐˜Œ๐˜Œ๐˜’๐˜š๐˜ ๐˜•๐˜Š@๐˜Ž๐˜”๐˜ˆ๐˜๐˜“.๐˜Š๐˜–๐˜” ๐˜ž๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต๐˜ด๐˜ˆ๐˜ฑ๐˜ฑ: +1 213 631- 9542