Mesti ibu ada yang tak kuat dengan salah satu di bawah ni kan😰

Walaupun mengandung tu antara moment paling indah dalam hidup🥰 Tapi mesti ada salah satu situasi dekat bawah yang ibu tak kuat kan😣 Kalau mommy, yang mana satu ya?🤔 Min paling lah lemah nombor 4 tu. Kadang separuh hari tunggu😭

Mesti ibu ada yang tak kuat dengan salah satu di bawah ni kan😰
234 Các câu trả lời

sy semua ok..amik darah ok tubuh kecik urat besar,air gula ok..turn checkup ok sbb g awal,berat Naik ikut arahan doktor..

4y trước

wahhh bestnya. alhamdulillah🥰

buat BSP yg paling pening...sari 4 kali kna p klinik...tu klu keputusan elok..klux elok kna g LG repeat balik😫

3y trước

betulll, yang bab bsp lemah sikit. Walaupun buat kat rumah jer. Kadang berdebor jugak tunggu keputusan nya. 😣

semuanya okey cuma part nak buang air kecil saja kadang problem takmau keluar , jenuh termenung🤣🤣🤣

4y trước

haah! lupa part ni pulak min😂 kadang tunggu ke sudah dalam toilet kan😝

Ambil darah sbb sakit dan slalu je lebam. Dgn mnum air gula sbb hari tu kena repeat sbb muntah 😩

3 tiber ade gdm🤣🤣 time buat bsp mmg xlena nk tdo mlm tu..takut oii..wlpn gdm on diet shj..

4....lama sgt menunggu,sampai msuk dlm nurse ambil BP,naik😂😂sbb kepanasan tggu kat luar

no 4 ...smpai thap rse nk baring2 ats kerusi,skit pinggang dok lma2...pling lme 2 jam la...

4y trước

Kan! kalau ada katil, mesti lama dah baring😌

no.4.. lm sesgt nk menunggu nye..hehe..lepas tu part minum air gula..rs nebes. hehe

klau sy no 1..jnis pyh nk jmpa urat..smpai byk kli kna cucuk..yg lain ok jer..

4 🙃 tp time tunggu katil dekat PAC, almost 12h baru dapat naik wad 😢