JOM Kongsikan Due Date Anda, Mommies!

Wah, ada ke ibu-ibu TAP dekat sini yang bakal melahirkan dalam masa terdekat? Atau akan jadi baby 2022? Jom lah kongsikan due date dengan Min dan ibu-ibu lain! Mana tahu ada yang sama tarikhnya! Hehe!

JOM Kongsikan Due Date Anda, Mommies!
228 Các câu trả lời

due date 1/1/2022 tapi baby nak keluar awal 16/12/21 5.10pagi ... alhamdulillah semuanye dipermudahkan ... menahan sakit seharian ..

30/7.2022 semoga dapat lalui lagi alam ibu hamil ni.baru je beranak tahun lepas.truma pn belum lagi hilang.😅

3y trước

sye pun due 7/8/22 , bru brsalin thun lpas bulan 1 🤣

7/1/2022..tpi skrg pon da rsa xbrapa slesa dah ni..xde rsa sakit tpi xslesa..dduk xkena..baring pon xkena. baby pon mngeras jee..🥶🥶

3y trước

eh sama lah kita . semoga dipermudahkan 🥰 saya anak sulung , sampai sekarang takda tanda lagi , cuma cepat penat je akhir akhir ni

28/12/21 tpi blm ad tanda2 lgi baby nak kluar kaki dah bengkak jln pn dh xlarat sgt😂 smoga segala nya di prmudahkn nti aminn.

Due 20/12/2021 sama tarikh masa kahwin dlu... 😍😍13thn yg lepas... Tp, bby dah dilahirkan pd 11/12/2021... 😅😅

Due 28.12.2021 Kalau dalam minggu ni tak bersalin lagi kena serah diri pada 27hb.12.2021 Doakan urusan saya dipermudahkan..🤲

3y trước

semoga dipermudahkan urusan puan bersalin... ibu & anak sihat... Aamiin 🤲🏼

July 2022 babyy 🤩 smoge sy dapat bsalin dgn lancar dan dipermudahkan. amin. nie ank 1st sy. skrg pun sakit² badan dh

23/12/2021..bape hari je lagi ni .. xde tanda² lg 😟 22 sy dh kena serah diri kat spital..doakan sy ye mommies²..

in shaa Allah Due date 18hb 3 ni, semoga di permudahkan segala urusan bersalin nanti, Aamiin🤲 anak ke lima🥰

due date 22.06.21... doakan saya dan baby selamat ya. saya doakan semua ibu di dalam TAP juga selamat melahirkan.