JOM Kongsikan Due Date Anda, Mommies!

Wah, ada ke ibu-ibu TAP dekat sini yang bakal melahirkan dalam masa terdekat? Atau akan jadi baby 2022? Jom lah kongsikan due date dengan Min dan ibu-ibu lain! Mana tahu ada yang sama tarikhnya! Hehe!

JOM Kongsikan Due Date Anda, Mommies!
228 Các câu trả lời

due date 27/1/22.esk dh 36 weeks.my first baby girl.sya doakan mommy ii semua dipermudahkan urusan bersalin aminn

17/2/2022. tido makin tak selesa. perut pon kerap mngeras. pinggang sakit. tulang pinggul belah kanan pon sakit

due date 20/2/2022,semoga selamat melahirkan baby..dan permudahkan semua urusan..lagi2 musim banjir ni..amin..

semoga mommy2 yang bakal melahirkan baby alan dipermudahkn segala urusan.. jgn stress2, nt baby pn stress😍

29.5.2022,my 3rd baby after miscarriage last year. My 1st bby already 7 years old. Doakan smga dpermudahkn

7/1/22 .... sekarang ni pedih hulu hati memang kerap sangat sampai tak boleh tido malam menahan sakit 😔

due Sy 30/12...skrg dh 39 minggu ...check dah buka 2cm...doakn Sy ye supaya cepat buka cm n slmt bersalin

24/02/2022 tapi tkleh lebih due date semoga dipermudahkan segala urusan kite bersalin nanti amin 🤲🥰

Due date 28/01/2022 ..mohon doa semoga dipermudahkan urusan dan selamat melahirkan . Aamiin yra …🥰

due date 14julai2022..doakan sy dan kandungan selamat...kandungn ke 4 selpas 3x keguguran berturut2...