gayat pada bayi 11bulan

wafiy bayi berusia 11 bulan ,banyak yang wafiy lalui sepanjang usianya antaranya -jangkitan pada paru² dan kuman pergi ke otak pada usia 5day . -duduk dihospital selama 1bulan lebih. *sepanjang berada dihospital (nicu) wafiy kena sawan tanpa henti ,sehinggakan wafiy ditidurkan dan wafiy juga diberi CPR sebanyak 3kali , -pada usia 1bulan 21hari wafiy pulang ke rumah ,hanya 7hari saja wafiy berada dirumah ,1/10/2020 ,wafiy buat pergerakkan tak normal ,tapi saya tak tahu tu apa ,sedangkan mulutnya masih menyusu. lantas wafiy sy bawak ke hospital . ULTRASOUND dan CT SCAN dilakukan ,pada bahagian otak wafiy. apa yang ada otak wafiy penuh dgn nanah ,sebesar 7.9cm ,selepas pembedahan wafiy ,diduduk dihospital menghampiri 3bulan . now wafiy di rumah . wafiy mmg xkelihatan normal seperti anak² lain (tak pe saya terima seadanya wafiy) yang merungsingkan saya adalah ,gayat yang wafiy alami ,untuk pengetahuan wafiy mmg ada sawan ,wafiy on eplim syurp . kadang wafiy sawan kadang² juga gayat jika kita nk angkat dia atau sebagainya next saya sediakan vidoe wafiy gayat dan sawan #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

gayat pada bayi 11bulan
15 Các câu trả lời

semoga cepat sembuh ya Wafiy,dan semoga d permudahkan segala urusan..moga kuat mak ayah Wafiy💪💪

3y trước

insyaAllah kami cuba kuat

comelnya sayang acik ni. semoga wafiy cepat sihat dan sembuh ye ♥️

3y trước

terima kasih ,Aamiin

semoga cepat sembuh.semoga kedua ibubapa wafiy kuat utk hadapi dugaan

semoga cepat sembuh baby wafiy..stay strong mummy

semoga Allah berikan kesembuhan buat Wafiy sayang ..

3y trước

Aamiin ,terima kasih