doakan wafiy terus kuat ,dan rawatan steriod berjalan dengan baik .

Muhammad Aisy Wafiy

doakan wafiy terus kuat ,dan  rawatan steriod berjalan dengan baik .
15 Các câu trả lời

semoga cepat sembuh adik.. kesian dia.. xapa, Allah uji sebab Allah syg.. semoga dipermudahkan urusan ya sis.. be a stronger mom for your son! 🤗

2y trước

Aamiin terima kasih

Semoga cepat sembuh sayang...Ya Allah Ya Mujib, Angkatlah sakit daripada anak ini Ya Allah

ya alah sembuh kan lah bayi ini sihat kan dia seperti bayi2 lain amin

smoga dipermudahkn smua urusan n smoga cpt smbuh ye syg..Aammiinn

semoga dpermudahkan segala urusan dan dberi kesihatan yg baik

semoga cepat sembuh yee baby❤️ membesar dengan sihatt

Ya Allah kuatkan anak ni, sayu hati acik tengok kamu nak

moga cepat sembuh syg... dan dipermudahkan urusan

semoga Muhammad Aisy Wafiy sembuh dan sihat

semoga d permudahkn dan cpt sembuh amin...