Scan Baby

Usia kndungan brpa minggu sesuai untuk buat detail scan.. Klu buat kat swasta agak2 brapa kos yg d perlukn...?? Adakah dgn mlakukn detail scan kita akn tahu jantina bayi dgn jelas..?? Tq ibu2 yg sudi jwab..?? ?

14 Các câu trả lời

Saya dulu anak sulung pun buat details scan sbb bnde tu penting nk thu perkembangan selalu nya saya ambik combo klau ada promosi skli dgn 3D4D boleh tngok muka baby skli dulu sulung harga details scan skli 3D4D Rm170 yg no 2 ni InshaAllah 22.8 ni details scan 3D4D Rm169 promosi..

20w dh boleh bt details scan, gender baby ikut nasib.. kalau baby nk tnjk akan nmpk, mcm sy baby tnjuk sipi2 je .. doc ckap baby nk bt surprise kot kt mommy papa dia 🥲🥲🤣🤣.. regarding harga pulak kne survey2 jgak sis, sy bt kat tmpt keje sy almost 250++

Start 20w dah boleh pergi buat sis. Klinik dekat tempat saya alhamdulillah murah, under RM60. Saya tiap bulan pergi buat scan unless kalau klinik kerajaan dah scan bulan tu. risau sebab takut terbelit tali pusat ke apa.

20week-24 week. dah besar peratus ketepatan dah kurang. jadi sementara baby masih kecik ni laa baik buat sonogram. klu kat hosp colombia murah je 160

Saya buat details scan pada usia kandungan 20w2d Di klinik siti (meru ) kos rm180 Dan boleh tngok jantina if bby x sorok🤭🤭

24mggu ke ats utk detail scan.. Hrga xmhal sgt sis.. Bwah rm200

20-24 weeks.. Depends pada klinik tu. Range dalam rm120-rm200

5y trước

Ok sis tq infonya.. 😊

Kalau sis duduk area ampang boleh pegi poliklinik az zahra

Harga depends pd klinik..kt area sy scan 5d beh rm100..

Sya details scan .. kos Rm202