Detail Scan

Kandungan brp minggu yg sesuai boleh buat detail scan ya ibu2 dan mmg kena buat dkt klinik swasta sahaja ke? Kat mana harga detail scan yg berpatutan area Kuantan pahang. #FirstPregnancy Tq Ibu2 semua yg jwb soalan

2 Các câu trả lời

Sama minggu dengan check jantina . Antara 20 ke 25 minggu

Dh brp week? Klu ikut LMP, skrg sy dh masuk 17 week.. Klu ikut scan mmg 16 week la.. Sy ingt nak gak bt kat klinik swasta.. Klinik Dr. Nadhira kat IM 5.. Mcm masih awal nak bt detail scan klu bru 16 week ne.. Tunggu 20 week nnt bru nak bt kot?

5y trước

Sama sy 16 week juga