Kos buat detail scan di klinik swasta

Hye, mommy... Berapa agaknya kos utk buat detail scan baby kt klinik swasta

16 Các câu trả lời

kalau stay area cawangan terdekat, boleh try sonobee . murah pun murah, selasa pun selesa, doktor pun ramah 🤗 https://sono-ultrasound.com/location/ dah ada kat negeri lain selain selangor 🤗

2y trước

Betul. Saya buat kat sini je setiap kali nak scan luar dari kkia.

ikut tpt ikut klnik sis,xsmua hrga sma...tpt sy msa sy g buat dtle scan msa tue ada promo klnik tue buat combo dtle scan&5d RM155...klau hrga asal dtle scan RM99 ja...

sis tggl kat mne? sy bru jer buat detail scan ari rabu area Ampang. ade promo rabu-jumaat RM99 jer. Explained everything in very clear manner by sonographer.

2y trước

yek sis Az-Zaara, Sonographer Aida mmng puas la buat kat sne. Selesa and klu kte kurang jelas they will explain bg kte btl2 faham.

nak jawapan yg tepat blh cari kat Google klinik terdekat kemudian kat klinik tu ada pakej tersendiri...jadi blh bandingkan brp harga kos yg anda mampu

kalau dekat Ipoh LS FAMILY CLINIC Rm60 detail scan.. dokter pun bagus explain A - Z .. klau 5D Rm50 .. murah sangat berbanding klinik lain 😅

Rajin² survey klinik² terdekat. Ada yg bg hrga promo bawah rm100 pun ada. Tgk atas klinik jgk

Tengok klinik yang awak nk pergi. Boleh call dyorg utk tanya harga. Mcm sy rm145 mereka bgthu

Bergantung pada klinik sis. Sis kena tanya mana mana klinik yang sis nak pergi tu k 🤗

sy whatsapp/call klinik trus tya.. senang.. sy buat details 5D RM 150

depends on klinik. boleh google around ur area. selalu dlm 100 and above.