baby bump

Usia kandungan sdh 6bulan tapi perut kecil x mcm 6 bulan.. Siapa sma mcm sy? Kita geng ?

31 Các câu trả lời

Sy dah 8 mnth.. Mil n sil kata kecik je perut.. 😅 Kalau mcm ni org boleh xperasan pregnant.. Mungkin sebb sy tinggi berisi n suka pakai bju yg longgr2.. Sbb malu sbnanya org nampak perut kita.. Segan rasanya😅

Saya yg dah masuk 9 bulan ni pun comel lagi perut ni 😅 orang nampak macam 7-8 bulan, ragu2 tengok perut saya, even doktor 😅 tapi Alhamdulillah bila scan yg penting keadaan baby air ketuban semua normal 💖

Oklah tu lepas bersalin senang mummy nak kurus 😅...syukur alhamdullilah tak semua org mcm tu ada yg badan kecil tapi perut besar mcm 6 /7 bln. Sebenarnya baru 3/4 bln.

Syaa 3 minggu lagi 8 bulan, org igt sy buncit makanan. Siap bagi flyers kuruskan bdn 🤣🤣🤣 plg sensitip bila org duk komen “ tak nampak pun perut “ puiii,

Saya baru 10 minggu tapi bila angkat baju tengok cermin rasa macam eh dah besar. Bila turunkan baju nampak biasa je perut. Hahahaha

Sama cam saya sis....sya dh 27 weeks tpi perut x beso pun....rmai yg x perasan saya preggy,beza ngan ank first n second perut beso

Sya 8bulan pun Masih X nmpak.sekali 9bln baru nmpk..kwn2 tnya bila bersalin??sya jawab tunggu Hari...kwn pun terkejut.. hehehe

sama la sis..skrng nk msok 5 bulan dah..perut nmpak kecik² molek jerr..hehe xpela asalkn baby dlam perut sihat kan ☺

🙋‍♀️ Sy pon dh 6bulan tp x nmpk lgsg pregnant.. Mybe sbb sy brbdn chubby n sllu pakai blouse longgar2.. 😂

Saya 🙋🏻‍♀️ tp alhamdulillah semalam baru scan baby sihat je. Besar seiring dgn umur dia 🥰