heartbeat

Usia kandungan bila heartbeat blh tgok ?

14 Các câu trả lời

Sy 6w dtg pon sbb ada bleeding sikit jatuh tangga tp doc kata dh boleh nampak ni sekali scan dgr dh heartbeat sikecil ni....rasa mcm skjp je masa xsangka 6w pon dh boleh dgr

5y trước

Skrg dh bpa week sis

Sy mse scn 5week dh bleh nmpk heartbeat tp just titik2 jela... Scn yg ke 8mingu dh bleh nmpk dh

Kalau mesin canggih & doctor mmg terror scan, 6 weeks dah boleh nmpk cuma x kuat sgt la.

Sis dah bpe week.. Saya 7 week scan x nmpk lagi.. Doc suh dtg lagi scan 8 week nnti..

5y trước

Saya pun ada pendarah sis.. On off..tompk coklat mcm tue.. Next sacn nie 8 week x taulah mcm mane..harap2 x de ape2..

8week ke atas insyallah dah boleh tengok

Sy first scan 8weeks. Dah ada heartbeat

Sy 8 week dah dgr heart beat

2bulan ke atas.. 8-10 minggu..

5y trước

Hrp dpt dgr heartbeat nti 😥

8 mgg dh bleh nmpk

8 to 10weeks