Heartbeat Baby

Assalamualaikum.. saya nak tanya ada tak sesiapa yang ada pengalaman.. usia kandungan dah 2 bulan tapi belum ada heartbeat baby lagi..??

11 Các câu trả lời

usia kandungan 2 bulan tu based on LMP ke? kadang kita ovulasi lambat dari biasa, jadi baby pun sebenarnya kecil dari kita expect. doktor ada kata nak repeat scan lepas 2 minggu?

10mo trước

saya haritu scan waktu 9+ minggu pun doktor susah nak cari heartbeat, dia kena tekan kuat, baru alhamdulillah jumpa. maybe sebab kecil sangat lagi, dan position baby pun main peranan. sebab tu rasanya doktor minta tunggu 2 minggu lagi, bila baby dah besar sikit, lagi senang nak cari heartbeat.

mcm saya hr tu sis..3 bulan lbh nurse tak dgr lg heartbeat..kemungkinan baby masih kecik kata nurse..nanti da 18/19 minggu baru dpt dgr..depend dgn org la ..

wsalam, mcm sy mse 9 weeks br nampak . ade stgh org , 12 weeks br nmpak .

10mo trước

semoga awk & baby sihat , cukup fizikal semua amin yra

berapa minggu dah? doctor ada buat tvs scan x? ada dapatkan 2nd, 3rd option dr klinik lain juga tak

10mo trước

awak cuba la dptkan 2nd, 3rd option dr klinik lain juga ya. jangan tggu satu klinik tu ja dear. atleast pergi klinik lain dgr doctor ckp awak pon xsusah hati. moga urusan awak dipermudahkan ya. semoga ada rezeki buat awak dn husband❤️🌻

2 bulan maksudnya kandungan awak dalam usia 5 - 8 minggu. Boleh tahu specific week awak berapa?

Sy haritu 12week baru nmpk heartbeat.. Sykur skg da msk 33weeks da

sy 7 weeks npk kantung je sis.. InsyaAllah nti ade tu

saya la tuu. 10w baru nampak heartbeat baby

Saya 10 week baru nampak heartbeat..

pernah dlu2..last2 gugur