Upt positif atau tak ye, check lepas bgn tidur. Takutla kalau ni bg harapan palsu lagi

Upt positif atau tak | 1st time | TTC 1y 4m

Upt positif atau tak ye, check lepas bgn tidur. Takutla kalau ni bg harapan palsu lagi
16 Các câu trả lời

+ve. insyaAllah. blh g buat confirmation pregnancy kat klinik sambil cek samada penempelan berlaku dlm rahim ke luar rahim. semoga baik² sje & tahniah dari saya 😊

9mo trước

aamiin ya rabbal alamin

Sy sllunya kalau order upt msti order sampai 10 pcs, mmg tiap hari akan check nk confirm betul2. Alhamdulillah mmg pregnant. Sis punya positive tu alhamdulillah tahniah

try beli lg upt jenama lain..mcm dip n tell or clear blue.. sb sy aritu pnh jgk cek pkai yg mcm ni 2line tp esknya cek pkai clear blue not pregnant🥲..

10mo trước

insyaAllah sis.. amin.. sy pon bru je pregnant lps yg bln sblm tu kecewa.. lps tu trus beli 2 upt yg berlainan..tkt kna scam lg😂

nak tnya boleh sis dah lmbt period ke masa check ni?semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye tahniah

9mo trước

sy harap upt tu tak scam sy lagi. semoga ada rezeki buat kita semua yg ttc ni. aaminnn 🤲🏻❤️

positive cik .. sy pn mula2 mcm ni gak xpuas hati esok pagi buat lg 😅 .. dua line terang terus

10mo trước

doakan sy sis. sy #ttc 🤲🏻❤️

alhamdulillah tahniah sis.. in shaa Allah positive tu.. take care &have a good rest taw😊

9mo trước

allahumma aamiin yaa mujib.. u r welcome dear 🥰

mmg nmpk double line, nk confirm kan lagi test guna clear blue plak lagi accurate

Ikut sy +ve dah tu..tapi kalau awk risau, blh beli jenama lain utk test…

Positif sis, doakan kmi yg sdg ttc juga ya moga ada rezeki mcm sis 😊

9mo trước

sy pun ttc sis. doakan sy ye ada rezeki kalini. aaminnn

Positive tapi kalau nak confirm kn lg try pakai upt dipntell

10mo trước

inshaAllah, doakan sy sis. sy #ttc 🤲🏻❤️