16/12 UPT

Hi semua, td lepas subuh baru check upt ni. Kalau mcm ni positif ke? 1st time ni..

16/12 UPT
70 Các câu trả lời

alhamdulillah tahniahhhhh. semoga dipermudahkan semuanya ❤️ sihat selalu, jaga diri & kandungan baik2, handle everything with care, jgn serabutkn diri dgn -ve thinking. don't be toooo excited jgk 🤗 before week12 buat buku pink k 😍 Jgn awal sgt, nti misi suruh balik dulu & jgn lewat sgt, nanti misi bletiaq 😂

4y trước

Biasanya berapa week boleh buka buku ye

Tengok kat peket blakang tu ade panduan, dah dua line positif dah tu. Sy hari tu pun mase memula test, sy test lagi sampai 4,5 kali, still naik double line.. last g klinik, doktor cakap kalau dah lebih 3 kali test upt, naik dua line tu tandenye prgnant.

Terang tu sis..sahih ye positif 🤗 tahniah sis. Dah boleh g klinik berdekatan untuk buka buku pink. Atau untuk kepastian lg pergi scan dulu sblm buka buku pink. 😊

Positif ni sis. Sis pun bole rujuk perkara ni kt bungkusan ujian kehamilan, ada tertera arahan result upt. Jaga diri baik2, boleh plan utk buka buku pink dah.

Tahniah awk. Positif tu. Jaga diri elok2. First trimester ni jgn byk sgt aktiviti yg memenatkan. Bykkan rest. Semoga baby dan mommy sihat selalu 😍

Alhamdulillah... positive 2...tahniah sis ..jaga kandungan elok2 n kesihatan ..jgn stress2 diawal kehamilan.jgn angkat berat...☺☺

Yess, positive. Pharmacist pun ada cakap suitable time untuk check waktu pagi. Congrates sis ♥️

positif tu puan .. tpi kalau mseh was2 , selang brapa hari blh check lagi .. tahniah ❤

daa terang double line tu sis.. Tahniah ! jaga kesihatan n pemakanan k..

Tahniah.. take good care, boleh jumpa dr utk dptkan nasihat