Upt Positif

Upt positif tapi anak baru 9 bulan... Sebelum ni ttc 7thn++.. Bersalin czer sebelum ini.. Tak tau nak gembira ke sedih? 🫨 #SeriusTanya #dilema

4 Các câu trả lời

alhmdulillah sis..allah bg rezeki lg...kwn sye czer..lglaa jrk 6 bln dngn yg first...nurse doc bsinglaa...tp bnde dh lekat..dorng pon x bole nk ckp ape..kwn sye mule rse down juga...die pon pernh berhrp kndungn tu gugur tp kwn2 sllu ckp jngn...allah bg rezki awal die thu kau mmpu...pastu kwn sye slo2 terima..dn dh brrslin pon...xd mslh pape..kcuali nadi je laju...sis kne bnykk sbr rehat jee...klau doc nurse bsing .tu biase...mmg kite kne hdp...tp kite sbgai ibu kuat...allah thu kite mmpu...gudluck sis..jge keshtn yee...pnt tu mmg..tp nnti ank dh bsar...dh kurng pnt...redha ye sis...

Alhamdulillah.. sama mcm saya, anak kedua czer baru 9 bulan dah lekat lagi yg ketiga. Baby baru lahir 23 may haritu czer jugak sbb berat 4.2kg. semoga urusan sis dimudahkan ya.

alhamdulillah takpe syukur selalu inshaAllah Allah bagi jalan terbaik untuk sis & anak2 🩷