Samar UPT, positif ke ni?

Hi mommies or mom to be. Nak pinjam mata tolong tgk UPT ni boleh.. positif ke ye? Sebab samar2 dah 2 kali check. 1st upt samar, 2nd upt a bit clear double line.. boleh bagi advise. Thank you so much 😊 #seriusnanya #ingintahu

Samar UPT, positif ke ni?
9 Các câu trả lời

check lg after 48j. hcg meningkat setiap 48jam dan upt akan makin terang bila positif☺️. semoga urusan awak dipermudahkan❤️

2y trước

most wc awak❤️.

masa sis test samar mcm ni berapa week? sbb sy test pagi td naik mcm ni jugak..harap jawab..🥲

9mo trước

4-5 minggu sis, tapi dalam clearblue keluar 2-3 weeks.

Samar pun kira positive. 🥰 boleh repeat lg 2 mnggu nnt jd lg terang.

2y trước

Thank you sis 🥰 nanti repeat test upt. Semoga rezeki kali ni 😇

positif tu..nnt cek lg akan makin terang line nya

Boleh tahu ni dh lewat period atau belum?

5mo trước

Period sy irregular tapi waktu ni sy dah lewat beberapa hari. Tak igt dah 😅

sekarang mcm mna sis? pregnant x?

tahniah awk🥰 doakan sy juga ye

2y trước

Ameen. Semoga rezeki awak juga ya 😇

mcm positif tu

5mo trước

Hehe dah selamat bersalin sis 😇

ada tu

2y trước

Thank you sis 🥰😇