Upt samar macam mana ya?

Hai, saya nak tanya, kalau UPT kabur macam ni, macam mana ya? Positive ke negative? Saya pcos fighter. Kalau tengok betul2 ada nampak double line.

Upt samar macam mana ya?
5 Các câu trả lời

sis try cek waktu pagi subuh tu guna 1st urine. biasanya kalau pregnant double line tu akan terus nampak dalam 5 minit pertama tu. kalau tunggu lama2 takut jadi evap line. evap line ni tak valid walaupun keluar double line. nnti 2-3 hari lagi cek lagi ya. inshaaAllah. selagi yg namanya perempuan yg ada rahim, masih boleh mengandung walaupun pcos fighter. smg dikurniakan zuriat keturunan soleh solehah utk sis.

3y trước

inshaaAllah. smg dipermudahkan urusan awak. smg dikurniakan rezeki zuriat keturunan yg soleh solehah. doakan sy juga tau! sy pun jenis period x teratur. tp alhamdulillah Allah pernah bg rasa mengandung even x menjadi sbb 2x mengandung, 2x tu juga lah gugur. sy pun tgh ttc skrg. sy cuba amalkan minum air halia setiap hari 1 cawan, n period sy makin ok n teratur alhamdulillah.

nak kepastian, sis boleh cek lagi esok/lusa tapi waktu pagi sebab kalau pregnant, hormone HSG akan makin meningkat. guna kencing yang first ya untuk bacaan tepat . InshaAllah ada rezeki. amin

2y trước

Subuh, kencing yg pertama 😄

kalau ikut pengalaman sy, positif dah ne sis. Tunggu beberapa hari dan jaga diri.. jangan angkat berat dan bedrest..

3y trước

Terima kasih yaa 😃

tgk mcm ade line samar2, tp cuba repeat balik esok lusa sis kalo makin terang prgnent la tu

3y trước

Terima kasih ya 😃

Assalamualaikum sis, da bepa hari lewat dtg bulan time cek ni?

3y trước

Saya ada PCOS. Period memang tak teratur sejak dulu. Period last datang awal bulan 7. Saya dah pernah gugur. Sebab saya tak tahu saya pregnant disebabkan takde tanda yg saya pregnant + disebabkan period tak teratur.