Salam ibu² semua saya nk tnye pasal upt positive??

Salam saya ingin tahu upt boleh positive jugak ke kalau nk period..saya ada test upt tapi naik double line tapi samar² 4 upt jenis lain² saya guna semua naik double line samar..ada ke saya nk period atau mmg saya mengandung?

2 Các câu trả lời

boleh je. tp akan samar so nnt takut awak mengharap pulak. nnt x dpt double line awak yg stress kecewa nnt. check bila period delay 2 minggu ke atas. baru bolwh dpt line pekat. tu mmg konfem preggy.

boleh je