Upt line samar

Dah seminggu test upt, line tiap hari samar tak terang2 pun.. Upt jnis ni scam ke... Sy dah lewat 2mggu

Upt line samar
12 Các câu trả lời

upt ni..kalau line y samar sgt tu warna pink,barulah dikira positif,kalau kelabu n mcm pic awak tu..mybe negatif..sbb sy dah selalu beli y ni,mmg akan naik line bila dh lama..tp mesti kena tengok sampai tenung lama2 br nampak,tp hampa,cuma scam..jd kalau selagi line dia tak warna pink ,jgn lah berharap..hmm

upt ini sllu akan jdi samar selang berapa minit, dah berapa kali kena scam. if positif akan keluar garis pink halus jer.. gmbar atas ini negatif..boleh test upt brand lain sis...

Sya mula2 pun pakai strip ni jugak.. tp yg warna hijau. Samar2 dlm 3 hri je, lps tu naik double line pekat. OPK tu plak.. line depan sangat2 merah.

9mo trước

Msa tu sis lewat dah brp hari?

Saya pun sama mcm awk.. average 30-40days. Mula pun sya test naik line samar.. selang 2hari makin pekat. Nti cuba beli dip&tell ..

sy hri tu lewat shri.opk bhgian bawah mmng trang drpda yg atas. opk line bawah samar2 . better smngu lg try chek lg.

Repeat upt pakai brand dip & tell atau pakai clear blue ye sis. Upt tu nampak mcm evap line tu

Same la sy.. guna upt strip biru ni jugk.. asyik line smar tkde progress🙄 scam kot..

Kalau awak jenis yang period regular, line tu sepatutnya makin pekat. First time delay ke?

9mo trước

*average

if irregular period cycle, cuba repeat test after 2week.

Repeat upt selang 2 hari yee