Upt samar

Assalamualaikum. Anyone yg pernah guna upt jenis strip ni tak? Pernah scam tak? Sbb kalau dpn2 mcm nmpk 2 line, tp vvfl. Line samar naik within 5min. Tknak berharap tp terberharap sbb skrg on dpo13 #mohonbantuan

Upt samar
4 Các câu trả lời

Samar sgt ni. Pernah dpt samar camni tp bila guna clearblue digital negative & tak pregnant

Too early to say scam sebab vvfl so kena try lagi every 2 days.

1mo trước

tq awak! will repeat again, moga2 ada rezeki this cycle, Aamiin

Try dip n tell..yg biru ni mmg lambat terang…

haah.nmpk MCM double line..

1mo trước

Alhamdulillah bermakna mata sy tak salah, dpt vvfl pn rasa bermakna. tq awak! 🫰